Sunday, 22 January 2012

barang barang yang dijual di Gelas Kacak..!

COMBO SALE:

1. SUPERMASS GAINER 12LBS
2. DYMATIZE SLING BEG
TOTAL : RM 280 FREE SHIPPINGCall / SMS : 017 307 3188 ( SOYOK )

barang barang yang dijual di Gelas Kacak..!

CUT N LEAN

1. SUPER QUAD WHEY 10LBS
2. GRENADE
TOTAL : RM 450 cod
Call / SMS : 017 307 3188 ( SOYOK )

barang barang yang dijual di Gelas Kacak..!

CUT N LEAN

1. MYOFUSION HYDRO 5LBS
2. REDLINE ULTRA HARDCORE 120'
TOTAL : RM350 cod
Call / SMS : 017 307 3188 ( SOYOK )

barang barang yang dijual di Gelas Kacak..!

SIZE N STRENGHT

1. MUSCLEJUICE REVO 11LBS
2. ANADRAULIC
3. UN SHAKER
TOTAL : RM 340 * cod onlyCall / SMS : 017 3073188 ( SOYOK )

barang barang yang dijual di Gelas Kacak..!

CUT N LEAN

1. NITROTECH HARDCORE PS 4LBS
2. HYDROCYCUT HARDCORE PS 40 STIX
TOTAL : RM 380 *cod onlyCall / SMS : 017 307 3188 ( SOYOK )

barang barang yang dijual di Gelas Kacak..!

SIZE N STRENGHT: 

1. MUTANT MASS 15LBS
2. ANADRAULIC
3. MUTANT SHAKER WITH RING
TOTAL: RM 370 * cod only sms/call : 017 307 3188 ( SOYOK )

barang barang yang dijual di Gelas Kacak..!

CUT AND LEAN :

1. MUTANT WHEY (5lbs)
2. REDLINE ULTRA HADCORE 120'
3. MUTANT SHAKER WITH RING
TOTAL : RM 380 * cod onlycall my number, 017 3073188 ( SOYOK )

Masalah yang datang...!

okay, kawan kawan.. dalam sehari dua ni, aku ada beberapa masalah besar yang datang kat aku..
sorry guys if lepak dgn korang aku moody..!
masalah tu tentu sekali bukan sebab awek okay..!
sebab aku sendiri pon tak ada awek..! hahahah..
masalah duit pon bukan..! sebab segala hutang aku dah settle..
masalah dengan kawan kawan pon bukan, sebab aku kan baik :)
ada sedikit hal yang berlaku.. tapi aku tak boleh cerita..~
yang pasti, aku akan cuba senyum dan ceria depan korang semua :)

1001 cerita saya selama ini..!

 sesuatu telah merubah hidup saya, dulu saya mengaku yang memang saya tahi judi..!
everyday after class port lepak saya kat kedai ROULETTE..!
saya pernah jadi kaya selama seminggu, dan saya jadi miskin hina selama 4 bulan..!
cerita dia senang je.. saya menang RM2500 dan duit tu bertahan selama seminggu je..
tapi saya dah kalah lebih dari RM4000.. azab dia nak membayar hutang..! macam macam cara saya buat untuk settle kan hutang tu..
sampai satu masa, saya nekad..! saya tak main lagi sampai sekarang dan sampai bila bila.. tak akan kaya laa wei dengan berjudi ni..
 okay, itu story saya pasal ROULETTE..!

BUKAN NAK BANGGA..! TAPI SEKADAR PENGAJARAN KEPADA ORANG LAIN..!
dulu pon orang nasihat macam macam jugak kat aku.. tapi sikit pon aku buat tak tahu, sama laa macam korang sekarang..! tak ada guna aku nak nasihat kan.. tunggu jer laa korang kalah beribu nanti baru nak sedar .. tapi kot menang beribu ribu tu, jgn pulak lupa KAWAN :)

9 month single..!

dear girls, im not gayboy..! yea, saya tahu saya sangat lama dah single.. bukan nya saya tak ada nafsu kepada perempuan.. tapi saya macam tak berminat untuk kearah itu.. tipu lah kalau 9 bulan ni saya tak cuba usha perempuan.. tapi macam tak serious je.. bila saya serious, perempuan tu tak serious.. bila perempuan tu serious, saya pulak yg tak serious..
macam tu lah kehidupan saya selama 9 bulan single..!
dalam masa yang panjang ni, macam macam saya dapat fokus..
1st, saya dapat fokus on my study..! buktinya saya dapat pointer yang bagus sem lepas :)
2nd, saya fokus on my body..! huhu.. ini yang paling penting..everyday saya lepak gym bersama kingkong kingkong disana..! fitness saya semakin bertambah..

kalau lah saya boleh bertahan selama 9 bulan, tak kan lah saya kena terburu buru untuk itu..!
saya tak TERDESAK untuk ada girlfriend..! saya tidak rasa kesepian sama sekali, sebab saya ada kawan kawan yang betul betul memahami.. suka duka saya bersama mereka..